USTAWIENIA

ODPOWIEDZ
luka
Posty: 6
Rejestracja: pn sty 21, 2013 9:57 pm

USTAWIENIA

Post autor: luka » pt mar 15, 2013 8:48 pm

WITAM FORUMOWICZOW.DZISIAJ PO CZYSZCZENIU PIECA I PO DOSYPANIU OPALU ZALACZYL MI SIE ALARM Z KODEM 2 CZYLI BRAK OPALU ZDZIWILEM SIE BO PODAJNIK BYL UZUPELNIONY ALE ZOBACZYLEM ZE W RURZE OPAL JAK BY ZLECIAL I BYL DO POLOWY WIEC NA STEROWNIKU WCISNELEM PODAJ PALIWO I PIEC ZACZOL PODAWAC TERAZ KIEDY CHCIALEM WYLACZYC TA FUNKCIE TYLO ZE POKAZUJA MI SIE JAIES NUMERY 5532 LUB 5589 I WIELE INNYCH I NIE MAM POJECIA CO TO JEST I NA JAKIM NUMERZE MAM ZOSTAWIC NAWET NIE WIEM CO TE LICZBY OZNACZAJA BO INSTALATOR NIE WYTLUMACZYL MI WSZYSTKIEGO MOWIAC ZE TO MI WYSTARCZY I TERAZ MAM KLOPOT I JESZCZE JEDNO CZY NA STEROWNIKU GDZIE JEST PRACA PALNIKA POWINNO BYC "TAK "CZY "NIE"BO WYDAJE MI SIE ZE INSTALATOR ZOSTAWIL NA "NIE" MOGE SIE MYLIC.TERAZ WLASNIE SPRAWDZILEM I I NA STEROWNIKI W MENU PODAJ PALIWO IJEST LICZBA 146 NIE MAM BLADEGO POJECIA CO TO JEST ZA LICZBA JAK WYZEJ JUZ PISALEM A ROZCHODZI MI SIE CZY MOGE CALKOWICIE WYLACZYC ZEBY BYLO "0 "CZY NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI.POZDRAWIAM LUKA

karcit
Posty: 418
Rejestracja: wt lis 27, 2012 8:16 pm

USTAWIENIA

Post autor: karcit » sob mar 16, 2013 9:12 am

Co to "praca palnika" to musi być na tak. To jest po prostu zgoda na pracę palnika.
Co do tych cyferek to nie mam pojęcia nigdy mi nic takiego nie wyskoczyło.
ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

luka
Posty: 6
Rejestracja: pn sty 21, 2013 9:57 pm

USTAWIENIA

Post autor: luka » sob mar 16, 2013 10:39 am

DZIEKI BARDZO ZA POMOC IDE WLASNIE PRZESTAWIC A CO DO TYCH CYFEREK NA STEROWNIKU W OPCJI PODAJ PALIWO TO MYSLALEM ZE PRZEZ NOC MOZE SPADNIE ALE NIE CALY CZAS JEST 146 I NIE MOGE CALKOWICIE WYLACZYC DO ZERA.

karcit
Posty: 418
Rejestracja: wt lis 27, 2012 8:16 pm

USTAWIENIA

Post autor: karcit » sob mar 16, 2013 5:12 pm

Zrób jakieś zdjęcie, co to w ogóle jest.
ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

luka
Posty: 6
Rejestracja: pn sty 21, 2013 9:57 pm

USTAWIENIA

Post autor: luka » sob mar 16, 2013 5:35 pm

WYSLALEM CI MAILA .POZD

krzych1967-23
Posty: 11
Rejestracja: wt paź 13, 2009 4:18 pm

USTAWIENIA

Post autor: krzych1967-23 » sob mar 16, 2013 8:55 pm

Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.

karcit
Posty: 418
Rejestracja: wt lis 27, 2012 8:16 pm

USTAWIENIA

Post autor: karcit » sob mar 16, 2013 9:18 pm

krzych1967-23 pisze:Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.
Po "informatycznemu" może pomoże, bo to wygląda na jakąś zwiechę elektroniki.
ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

1973bs
Posty: 28
Rejestracja: pt lut 15, 2013 8:16 am

USTAWIENIA

Post autor: 1973bs » ndz mar 17, 2013 9:12 am

kolego luka
wyłącz sterownik z prądu, odkręć cztery śrubki i go otwórz; w środku znajdziesz baterię okrągłą, wyjmij ją i z powrotem włóż; skręć sterownik i podłącz do prądu, takie "zresetowanie czasami pomaga"
pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kotły C.O. - Pellets 100”