Strona 1 z 1

USTAWIENIA

: pt mar 15, 2013 8:48 pm
autor: luka
WITAM FORUMOWICZOW.DZISIAJ PO CZYSZCZENIU PIECA I PO DOSYPANIU OPALU ZALACZYL MI SIE ALARM Z KODEM 2 CZYLI BRAK OPALU ZDZIWILEM SIE BO PODAJNIK BYL UZUPELNIONY ALE ZOBACZYLEM ZE W RURZE OPAL JAK BY ZLECIAL I BYL DO POLOWY WIEC NA STEROWNIKU WCISNELEM PODAJ PALIWO I PIEC ZACZOL PODAWAC TERAZ KIEDY CHCIALEM WYLACZYC TA FUNKCIE TYLO ZE POKAZUJA MI SIE JAIES NUMERY 5532 LUB 5589 I WIELE INNYCH I NIE MAM POJECIA CO TO JEST I NA JAKIM NUMERZE MAM ZOSTAWIC NAWET NIE WIEM CO TE LICZBY OZNACZAJA BO INSTALATOR NIE WYTLUMACZYL MI WSZYSTKIEGO MOWIAC ZE TO MI WYSTARCZY I TERAZ MAM KLOPOT I JESZCZE JEDNO CZY NA STEROWNIKU GDZIE JEST PRACA PALNIKA POWINNO BYC "TAK "CZY "NIE"BO WYDAJE MI SIE ZE INSTALATOR ZOSTAWIL NA "NIE" MOGE SIE MYLIC.TERAZ WLASNIE SPRAWDZILEM I I NA STEROWNIKI W MENU PODAJ PALIWO IJEST LICZBA 146 NIE MAM BLADEGO POJECIA CO TO JEST ZA LICZBA JAK WYZEJ JUZ PISALEM A ROZCHODZI MI SIE CZY MOGE CALKOWICIE WYLACZYC ZEBY BYLO "0 "CZY NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI.POZDRAWIAM LUKA

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 9:12 am
autor: karcit
Co to "praca palnika" to musi być na tak. To jest po prostu zgoda na pracę palnika.
Co do tych cyferek to nie mam pojęcia nigdy mi nic takiego nie wyskoczyło.

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 10:39 am
autor: luka
DZIEKI BARDZO ZA POMOC IDE WLASNIE PRZESTAWIC A CO DO TYCH CYFEREK NA STEROWNIKU W OPCJI PODAJ PALIWO TO MYSLALEM ZE PRZEZ NOC MOZE SPADNIE ALE NIE CALY CZAS JEST 146 I NIE MOGE CALKOWICIE WYLACZYC DO ZERA.

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 5:12 pm
autor: karcit
Zrób jakieś zdjęcie, co to w ogóle jest.

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 5:35 pm
autor: luka
WYSLALEM CI MAILA .POZD

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 8:55 pm
autor: krzych1967-23
Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.

USTAWIENIA

: sob mar 16, 2013 9:18 pm
autor: karcit
krzych1967-23 pisze:Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.
Po "informatycznemu" może pomoże, bo to wygląda na jakąś zwiechę elektroniki.

USTAWIENIA

: ndz mar 17, 2013 9:12 am
autor: 1973bs
kolego luka
wyłącz sterownik z prądu, odkręć cztery śrubki i go otwórz; w środku znajdziesz baterię okrągłą, wyjmij ją i z powrotem włóż; skręć sterownik i podłącz do prądu, takie "zresetowanie czasami pomaga"
pozdrawiam