Strona zamówień części - firma Kostrzewa Sp.j.

Pellets.com.pl - FORUM - Olej opałowy zamień na pelety. Palniki na pellety, kotły na pellety, piece na pelety, kotły co, piece co, pelety, pellet.

Forum - pellets.com.pl - Obniż koszty ogrzewania olejem opałowym, wybierz pellety. Pellety, pelet, pellets, kotły co, piece co, palnik na pelet, palnik na pellet, kocioł na pellet, piec na pellet, olej opałowy, olej opałowy cennik

Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-03-15 20:48:38

luka
Nowy na forum
Zarejestrowany: 2013-01-21
Posty: 6

USTAWIENIA

WITAM FORUMOWICZOW.DZISIAJ PO CZYSZCZENIU PIECA I PO DOSYPANIU OPALU ZALACZYL MI SIE ALARM Z KODEM 2 CZYLI BRAK OPALU ZDZIWILEM SIE BO PODAJNIK BYL UZUPELNIONY ALE ZOBACZYLEM ZE W RURZE OPAL JAK BY ZLECIAL I BYL DO POLOWY WIEC NA STEROWNIKU WCISNELEM PODAJ PALIWO I PIEC ZACZOL PODAWAC TERAZ KIEDY CHCIALEM WYLACZYC TA FUNKCIE TYLO ZE POKAZUJA MI SIE JAIES NUMERY 5532 LUB 5589 I WIELE INNYCH I NIE MAM POJECIA CO TO JEST I NA JAKIM NUMERZE MAM ZOSTAWIC NAWET NIE WIEM CO TE LICZBY OZNACZAJA BO INSTALATOR NIE WYTLUMACZYL MI WSZYSTKIEGO MOWIAC ZE TO MI WYSTARCZY I TERAZ MAM KLOPOT I JESZCZE JEDNO CZY NA STEROWNIKU GDZIE JEST PRACA PALNIKA POWINNO BYC "TAK "CZY "NIE"BO WYDAJE MI SIE ZE INSTALATOR ZOSTAWIL NA "NIE"  MOGE SIE MYLIC.TERAZ WLASNIE SPRAWDZILEM I I NA STEROWNIKI W MENU PODAJ PALIWO IJEST LICZBA 146 NIE MAM BLADEGO POJECIA CO TO JEST ZA LICZBA JAK WYZEJ JUZ PISALEM A ROZCHODZI MI SIE CZY MOGE CALKOWICIE WYLACZYC ZEBY BYLO "0 "CZY NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI.POZDRAWIAM LUKA

Ostatnio edytowany przez luka (2013-03-15 20:53:23)

Offline

 

#2 2013-03-16 09:12:46

karcit
Często się udziela
Od: Halickie
Zarejestrowany: 2012-11-27
Posty: 443

Re: USTAWIENIA

Co to "praca palnika" to musi być na tak. To jest po prostu zgoda na pracę palnika.
Co do tych cyferek to nie mam pojęcia nigdy mi nic takiego nie wyskoczyło.


ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

Offline

 

#3 2013-03-16 10:39:47

luka
Nowy na forum
Zarejestrowany: 2013-01-21
Posty: 6

Re: USTAWIENIA

DZIEKI BARDZO ZA POMOC IDE WLASNIE  PRZESTAWIC A CO DO TYCH CYFEREK NA STEROWNIKU W OPCJI PODAJ PALIWO TO MYSLALEM ZE PRZEZ NOC MOZE SPADNIE ALE NIE CALY CZAS JEST 146 I NIE MOGE CALKOWICIE WYLACZYC DO ZERA.

Offline

 

#4 2013-03-16 17:12:05

karcit
Często się udziela
Od: Halickie
Zarejestrowany: 2012-11-27
Posty: 443

Re: USTAWIENIA

Zrób jakieś zdjęcie, co to w ogóle jest.


ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

Offline

 

#5 2013-03-16 17:35:22

luka
Nowy na forum
Zarejestrowany: 2013-01-21
Posty: 6

Re: USTAWIENIA

WYSLALEM CI MAILA .POZD

Offline

 

#6 2013-03-16 20:55:09

krzych1967-23
Zaczyna się udzielać
Zarejestrowany: 2009-10-13
Posty: 12

Re: USTAWIENIA

Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.

Offline

 

#7 2013-03-16 21:18:42

karcit
Często się udziela
Od: Halickie
Zarejestrowany: 2012-11-27
Posty: 443

Re: USTAWIENIA

krzych1967-23 napisał:

Spróbuj wyłączyć sterownik z prądu, może się zresetuje.

Po "informatycznemu" może pomoże, bo to wygląda na jakąś zwiechę elektroniki.


ROCA Laia Confort GTA 30 + PB1 16 kW v2

Offline

 

#8 2013-03-17 09:12:45

1973bs
Zaczyna się udzielać
Zarejestrowany: 2013-02-15
Posty: 28

Re: USTAWIENIA

kolego luka
wyłącz sterownik z prądu, odkręć cztery śrubki i go otwórz; w środku znajdziesz baterię okrągłą, wyjmij ją i z powrotem włóż; skręć sterownik i podłącz do prądu, takie "zresetowanie czasami pomaga"
pozdrawiam

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson